imah 2018-06-15T15:51:35+00:00

Kasalametan maksimum dina Protection surge

Keur 12 taun kaliwat, Prosurge boga transformasi sorangan ti hina mimiti-up ka pamuter global kacida kalapa di industri panyalindungan surge jeung pasangan istilah panjang jeung pausahaan Fortune 500 sarta pamingpin di industri listrik. SPD urang nu mayungan rupa éntitas kritis di buana 6 na langkung ti nagara 60.

Diajar deui

Naha Pilih Prosurge

  • nepungan

internasional tim R & D Prosurge urang téh salah sahiji pangalusna di industri. kaahlian maranéhanana, pangalaman jeung kumawula teh bahan bakar tumuwuhna urang.

  • Rek resiko-gratis

Prosurge nawarkeun jaminan waktos cara di luhur rata industri pikeun SPDs urang. Kami confidently maturan 10 taun, 20 taun malah hirup waktu jaminan pikeun sababaraha produk urang.

Artikel surge Alat palindung

Thermally dikonci MOV

AC DIN-rail SPD

DC DIN-rail SPD

UL 1449 Panel SPD

SPD pikeun Ethernet

SPD pikeun cahaya LED

Sertipikat & patén-patén

SPDs Prosurge urang anu global dipaténkeun na Certified ku standar paling rigourous di industri.

KEMA bijil

UL bijil

ETL bijil

Patén di AS

Patén di Jerman

Patén di Koréa

Naon Klién Ucapkeun

Porsi anu Konsumén Kalolobaan nungtut Di sakuliah dunya

Naon Anyar ngeunaan Prosurge

Prosurge Mibanda Anyar Project Protection surge di Singapura

Prosurge boga proyék panyalindungan surge anyar di Singapura: 1) Prosurge SP320 / 4P geus dipasang dina [...]

Prosurge Mibanda Anyar Project Protection surge pikeun Photovoltaic Loka

Prosurge téh reueus gaduh sejen proyék panyalindungan surge anyar pikeun situs photovoltaic. Tempo deui [...]

Palanggan Malaysia dilongok Prosurge Minggu Tukang

Minggu kamari, kami bungah boga customer Malaysia ngadatangan kami. Salila pasamoan kami masihan customer [...]

Ngahubungan Prosurge na Cokot Bales dina Jam 2!

Hubungi Ayeuna

Tinggal ngobrol jeung urang ku ngaklik tombol obrolan dina sudut katuhu handap

Ngeusi Bentuk Kontak na Cokot Bales dina Jam 2




+ 86 757 8632 7660

+ 86 186 765 28175 (Mobile / WhatsApp / Wechat / Skype)

Tinggal ngobrol jeung urang ku ngaklik tombol obrolan dina sudut katuhu handap

Pikeun konsumén Amérika Kalér, mangga ngahubungan via

+ 1 727-800-6504

Pikeun rundingan teknis urgent, mangga ngahubungan Bill Goldbach + 1 727 488 9544