Ballina 2018-09-12T15:06:51+00:00

Siguria maksimale në mbrojtjen e mbitensionit

Për vitet e kaluara 12, Prosurge është shndërruar nga një fillim i përulur në një lojtar global konkurrues në industrinë e mbrojtjes së mbitensionit dhe partner afatgjatë me kompanitë Fortune 500 dhe liderët në industrinë elektrike. SPD-ja jonë po mbron njësi të ndryshme kritike në kontinentet 6 dhe më shumë se vendet 60.

Mësoni Më Tepër

Pse Zgjidhni Prosurge

  • Risi

Ekipi Ndërkombëtar i R & D i Prosurge është një nga më të mirat në industri. Përvoja, eksperienca dhe përkushtimi i tyre është karburanti i rritjes sonë.

  • Garanci pa rrezik

Prosurge ofron kohën e garancisë mbi mesataren e industrisë për SPD-të tona. Ne jemi duke ofruar me besim 10 vjet, vite 20 edhe garanci për jetë për disa nga prodhimet tona.

Pajisja e mbrojtur e mbitensionit

Mbrojtur Thermally MOV

AC DIN-hekurudhor SPD

DC DIN-rail SPD

UL 1449 Paneli SPD

SPD për Ethernet

SPD për ndriçim LED

Çertifikatat dhe Patentat

SPD-të e Prosurge-it janë patentuar në nivel global dhe certifikohen nga standardet më të rrepta në industri.

Certifikata KEMA

UL Certifikata

Certifikata ETL

Patentë në SHBA

Patenta në Gjermani

Patenta në Kore

Çfarë thonë klientët

Duke shërbyer klientët më të kërkuar në mbarë botën

Çfarë ka të re për Prosurge

Prosurge ka projekt të ri të mbrojtjes së mbitensionit në Filipine

Prosurge ka një tjetër projekt të ri të mbrojtjes së rrymës në Phlippines. SPD-të janë instaluar për të mbrojtur ngarkuesin DC që [...]

Prosurge do të marrë pjesë në Electric & Power Vietnam 2018 në shtator

Prosurge po ndjek Electric & Power Vietnam 2018 në shtator. Gjatë ngjarjes, Prosurge do të shfaqë përditësimin [...]

Prokurori ka projektin e ri të mbrojtjes së mbitensionit në Singapor

Prosurge ka një projekt të ri për mbrojtjen e mbitensionit në Singapor: 1) Prosurge SP320 / 4P është instaluar në [...]

Kontaktoni Prosurge dhe merrni përgjigje në orët 2!

Kontaktoni Tani

Live chat me ne duke klikuar butonin e bisedës në këndin e poshtëm djathtas

Plotësoni formularin e kontaktit dhe merrni përgjigje në orët 2
+86 757 8632 7660 XNUMX

+ 86 186 765 28175 (Celulare / WhatsApp / Wechat / Skype)

Live chat me ne duke klikuar butonin e bisedës në këndin e poshtëm djathtas

Për klientët e Amerikës së Veriut, ju lutem kontaktoni nëpërmjet

+ 1 727-800-6504

Për konsultime urgjente teknike, ju lutemi kontaktoni Bill Goldbach + 1 727 488 9544