Насловна 2018-09-12T15:06:51+00:00

Максимална безбедност при заштита од пренапони

За изминатите 12 години, Prosurge се трансформира од скромно стартување до високо конкурентен глобален играч во индустријата за заштитна заштита и долгорочен партнер со Fortune 500 компании и лидери во електричната индустрија. Нашите СПД заштитуваат разни критични ентитети во континентите на 6 и повеќе од 60 земји.

Дознај повеќе

Зошто да се избере процут

  • иновации

Меѓународниот тим за истражување и развој на Prosurge е еден од најдобрите во индустријата. Нивната стручност, искуство и посветеност е гориво на нашиот раст.

  • Гаранција без ризик

Prosurge нуди време на гаранција над индустриски просек за нашите СПД. Со сигурност нудиме 10 години, 20 години дури и гаранција за животно време за некои од нашите производи.

Избрана заштитна направа за пренапони

Термо заштитен режим

AC DIN-rail SPD

DC DIN-rail SPD

UL 1449 панел СПД

СПД за етернет

СПД за LED осветлување

Сертификати и патенти

SPDs на Prosurge се глобално патентирани и сертифицирани според најригорозните стандарди во индустријата.

Сертификат KEMA

UL сертификат

ЕТЛ сертификат

Патент во САД

Патент во Германија

Патент во Кореја

Што клиенти велат

Доделување на најбарани клиенти во светот

Што е ново за Прозурж?

Прозорја има нов проект за заштита од пренапони во Филипините

Prosurge има уште еден нов проект за заштита од пренапони во Флипините. СПД се инсталирани за заштита на DC полначот што [...]

Prosurge ќе присуствува на Електрични и моќ Виетнам 2018 во септември

Prosurge е присутна Electric & Power Виетнам 2018 во септември. За време на настанот, Prosurge ќе ги прикаже ажурираните [...]

Prosurge има нов проект за заштита од пренапони во Сингапур

Prosurge има нов проект за заштита од пренапони во Сингапур: 1) Prosurge SP320 / 4P е инсталиран во [...]

Контакт Prosurge и да добиете одговор во 2 часа!

Контакт Сега

Разговарајте во живо со нас со кликнување на копчето за разговор во долниот десен агол

Пополнете го формуларот за контакт и добијте одговор во часови 2

+ 86 757 8632 7660

86 186 765 28175 (Mobile / WhatsApp / Wechat / Skype)

Разговарајте во живо со нас со кликнување на копчето за разговор во долниот десен агол

За клиенти од Северна Америка, ве молиме контактирајте преку

+ 1 727-800-6504

За итни технички консултации, ве молиме контактирајте со Бил Голдбах + 1 727 488 9544