Home 2018-05-17T11:05:10+00:00

Bukaan Safety in Surge Protection

Kanggo taun 12 sing kapungkur, Prosurge wis ndandani dhewe saka wiwitan kanthi sedhih banget marang pamuter global sing kuat banget ing industri proteksi surge lan partner jangka panjang karo perusahaan lan pemimpin Fortune 500 ing industri listrik. SPD kita nglindhungi maneka entitas kritis ing bawana 6 lan luwih saka negara 60.

Mangerteni liyane

Kenapa Pilih Prosurge

  • Inovasi

Prosessor R & D internasional Prosurge minangka salah sawijining industri paling apik. Keahlian, pengalaman, lan pengabdiane yaiku bahan bakar saka pertumbuhan kita.

  • Warranty-free Warranty

Prosurge nawakake cara wektu garansi ing ndhuwur rata-rata industri kanggo SPD kita. Kita mesthi aturan 10 taun, 20 taun malah garansi wektu urip kanggo sawetara produk kita.

Featured Surge Protective Device

MOV

AC DIN-rail SPD

DC DIN-rail SPD

UL 1449 Panel SPD

SPD kanggo Ethernet

SPD kanggo pencahayaan LED

Apa Klien Ngomongake

Nglayani Pelanggan Paling Menuntut Worldwide

Apa Anyar babagan Prosurge

Prosurge Nduwe Proyek Surge Proteksi Anyar kanggo Situs Photovoltaic

Prosurge bangga nduweni proyek panularan lonjakan anyar kanggo situs fotovoltaik. Waca liyane [...]

Pelanggan Malaysia Deleng Prosurge Minggu kepungkur

Minggu kepungkur, kita seneng duwe pelanggan Malaysia sing ngunjungi kita. Sajrone rapat, kita menehi customer [...]

Prosurge Nduweni Proyek Perlindungan Surge Anyar ing Filipina

Prosurge nduweni proyek perlindungan lonjakan anyar ing Filipina. Pelanggan migunakake seri PSP sing ndhaptar Prosurge UL 1449 [...]

Kontak Prosurge lan Njaluk Balesan ing 2 Jam!

Hubungi Saiki