Home 2018-09-12T15:06:51+00:00

Bukaan Safety in Surge Protection

Kanggo taun 12 sing kapungkur, Prosurge wis ndandani dhewe saka wiwitan kanthi sedhih banget marang pamuter global sing kuat banget ing industri proteksi surge lan partner jangka panjang karo perusahaan lan pemimpin Fortune 500 ing industri listrik. SPD kita nglindhungi maneka entitas kritis ing bawana 6 lan luwih saka negara 60.

Mangerteni liyane

Kenapa Pilih Prosurge

  • Inovasi

Prosessor R & D internasional Prosurge minangka salah sawijining industri paling apik. Keahlian, pengalaman, lan pengabdiane yaiku bahan bakar saka pertumbuhan kita.

  • Warranty-free Warranty

Prosurge nawakake cara wektu garansi ing ndhuwur rata-rata industri kanggo SPD kita. Kita mesthi aturan 10 taun, 20 taun malah garansi wektu urip kanggo sawetara produk kita.

Featured Surge Protective Device

MOV

AC DIN-rail SPD

DC DIN-rail SPD

UL 1449 Panel SPD

SPD kanggo Ethernet

SPD kanggo pencahayaan LED

Sertifikat & Paten

Prosessor SPDs dipateni sacara global lan disertifikasi dening standar sing paling rigourous ing industri.

KEMA Certificate

UL Certificate

ETL Certificate

Paten ing Amerika Serikat

Paten ing Jerman

Paten ing Korea

Apa Klien Ngomongake

Nglayani Pelanggan Paling Menuntut Worldwide

Apa Anyar babagan Prosurge

Prosurge Nduwe Proyek Perlindungan Surge Anyar ing Filipina

Prosurge nduweni proyek perlindungan lonjakan anyar ing Phlippines. SPD sing diinstal kanggo ngayomi pangisi daya DC sing [...]

Prosurge Bakal Lenggah Electric & Power Vietnam 2018 ing September

Prosurge nekani Electric & Power Vietnam 2018 ing September. Sajrone acara, Prosurge bakal nuduhaké [...]

Prosurge Nduwe Proyektor Perlindungan Surge Baru ing Singapura

Prosurge nduweni proyek perlindungan lonjoran anyar ing Singapura: 1) Prosurge SP320 / 4P dipasang ing [...]

Kontak Prosurge lan Njaluk Balesan ing 2 Jam!

Hubungi Saiki

Manggon langsung karo kita kanthi ngeklik tombol chatting ing pojok tengen ngisor

Isi Formulir Kontak lan Njaluk Balesan ing 2 Jam





+ 86 757 8632 7660

+ 86 186 765 28175 (Mobile / WhatsApp / Wechat / Skype)

Manggon langsung karo kita kanthi ngeklik tombol chatting ing pojok tengen ngisor

Kanggo pelanggan Amérika Lor, hubungi liwat

+ 1 727-800-6504

Kanggo konsultasi teknis urgent, hubungi Bill Goldbach + 1 727 488 9544